Улюбленець українців, глава Миколаївської ОГА, Віталій Кім дав відверте інтерв'ю Дмитру Гордону, де відповів на ряд питань, що цікавлять громадськість.

Інтерв'ю вийшло на YouTube-каналі українського журналіста. Так як часу не сильно багато, вони не стали записувати двогодинну розмову, як це любить робити Дмитро Гордон. Обмежилися 20 хвилинами особистого спілкування, але стільки корисної інформації розповіли українцям.

Віталій Кім вважає, що Володимир Путін зі своєю парою і російськими військами далі продовжить перевіряти Захід, наскільки далеко вони можуть зайти. Перевіряти він це буде на ділі, і сподіватися, що Європа все пробачить.

Віталій Кім, фото: скріншот з відео

"Він буде продовжувати битися, щоб зрозуміти кордон, через який йому переступати не варто" - говорить Віталій Кім.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Далі послідувало питання про те, що Володимир Путін покаже росіянам на 9 травня. У мережі ходили припущення, що до того моменту диктатор хоче завершити війну, і провести парад в центрі Москви.

Для них це сакральна дата, адже хвалитися вони можуть тільки минулими досягненнями. Дмитро Гордон припустив, що Володимир Путін до того моменту повинен показати щось росіянам. Якісь свої досягнення.

"Ось Північна Корея змонтувала ролик по якомусь ЧС з футболу, і вся Північна Корея впевнена в цьому. Путін по-любому щось покаже своїй аудиторії. Він прекрасно це розуміє, він же не дурень, він розуміє, що він покаже у себе, і на яку аудиторію це розраховано" - відповів глава Миколаївської ОГА.

Віталій Кім, фото: соціальні мережі

Далі було зазначено, чи зможе російський диктатор взяти якісь території українські, і чи чекати швидкого завершення війни.

Віталій Кім зазначає, що це досить складне питання, і залежить це від багатьох факторів. Чи не втомляться наші люди морально, чи буде можливість у ЗСУ боротися, і чи допомагатимуть Україні світові лідери.

"Я не бачу швидкого шляху вирішення проблеми, щоб вона закінчилася в найближчій перспективи, окрім як зміни влади в Росії. Ми вже перемогли, тут варіантів немає. Навіть якщо ми всі тут ляжемо, ми все одно переможемо" - підсумував Віталій Кім.

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде черговий напад Росії на Київ і Київську область

Раніше повідомлялося, як правильно доглядати за розсадою перців: корисні поради дачникам, щоб отримати урожай на заздрість всім

Також, Віталій Кім розповів про класову ненависть і бажання росіян захоплювати чужі землі