Стало відомо про те, що ЗСУ продовжують звільняти українські території. Цього разу вони мали особливий успіх у південній частині країни.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від Генерального штабу Збройних сил України.

Російських окупантів вдалося вибити відразу їх трьох сіл в Херсонській області. Вони втратили контроль над такими населеними пунктами як: Добрянка, Нововознесенське, а також Трудолюбівка. Тривають запеклі бої поруч з населеним пунктом Олександрівка, тому, можна припустити, що зовсім скоро ЗСУ повідомлять про нові перемоги.

"Ворог, внаслідок наступальних дій Збройних Сил України, втратив контроль над населеними пунктами Добрянка, Нововознесенське та Трудолюбівка. Тривають бої в районі населеного пункту Олександрівка " - йдеться в повідомленні.

Крім того, радник президента України Олексій Арестович відмітив, що окупанти вже готуються здати Херсон, так як воювати нікому, а от в Миколаївській області їх і зовсім вже немає.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Згідно з планами окупантам, статися це може вже найближчим часом. Про це мало хто знає, але вони готують здати цю область.

"Про це мало хто знає, але вони всерйоз розглядають залишення Херсона, в тому числі, серед інших своїх планів. Це не означає, що Херсон буде звільнений завтра, але тим не менш", — сказав Арестович.

У російських окупантів немає сил для того, щоб продовжувати наступ, а резервів багато точно не наберуть. Також, що стосується переговорів, військові умови збігаються з політичними.

Нагадаємо, що ЗСУ за допомогою ППО відбили атаку 8 крилатих ракет: російські окупанти різко змінили тактику

Раніше повідомлялося, що у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство: водія не вдалося врятувати

Також, Катя Осадча розповіла про загибель 4-річного хлопчика: вся країна шукала Сашеньку місяць