Радник глави офісу президента України Олексій Арестович зазначив, що пройшов вже місяць героїчного протистояння країни у війні з Росією. Про це він нагадав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він нагадав, що Володимир Путін погрожував захопити Київ за два-три дні і пройтися переможним парадом Хрещатиком. Всі свої агресивні дії російський диктатор виправдовує боротьбою з вигаданими "українськими фашистами".

"Ну що. Місяць, як за три дні беруть Київ. Тим часом, на Волині», - жартома написав Арестович, публікуючи популярний інтернет-мем з містером Біном, який довго чекає чогось у полі. Таким чином радник глави офісу президента натякає на численні повідомлення про те, що Білоруський диктатор Олександр Лукашенко може вплутатися у війну проти України на боці Російської Федерації.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Олексій Арестович. Фото: скрін youtube

Після того, як розвідки Великобританії і США побачили намір білоруської армії приєднатися до збройного конфлікту, Українська Волинь почала активно готуватися до зустрічі непрошених гостей на кордоні.

"Так, тут суворі Волинські мужики скоро коктейлі Молотова з нудьги бухати будуть...", " Точно... Тут на Волині та Рівненщині мужики такі, ніби у них бійку відібрали.

Свисни "гей, на бялорусь», бігом, галопом, на машинах і велосипедах полетять... всі жадають помсти", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ позбулися 40% російських військ на війні: усюди "біжать", відправляють курсантів на фронт

Раніше повідомлялося, що Чорнобаївка-Бермудський трикутник для окупантів: феномен селища з 17 століття. Українські воїни успішно розбивають ворога біля Чорнобаївки.

Також, Арестович повідомив про "9 серію" Чорнобаївки для окупантів - " хлопці з ЗСУ можуть..."