Тарас Чмут - відомий на всю країну волонтер, який очолює один з найбільших гуманітарних фондів та допомагає нашим військовим.

Нещодавно волонтер звернув увагу громадськості на проблеми, які, за словами Тараса, мають місце серед чиновників військово-цивільних адміністрацій.

Про це Тарас Чмут написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Мені дуже прикро, коли представники Дніпровської та Вінницької військово-цивільних адміністрацій (та інші) вимагають "відкату" у волонтерів за надання листів щодо пропуску гуманітарної допомоги через митний кордон України в умовах воєнного стану для захисників та захисниць держави. "Тариф" - або 10% від рахунку або 100 автівок. Пане Сергій Борзов, пане Ігор Маковцев - країна обов'язково згадає вашу "допомогу" в умовах війни. Після перемоги. А поки нехай ваші прізвища будуть десь зафіксовані у публічній площині", - написав Тарас Чмут.

Також голова фонду тегнув сторінку Володимира Зеленського з проханням навести лад серед чиновників.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

У коментарях українці подякували Тарасу, що звернув увагу на цю проблему, а також зауважили, що зараз ще й "працюють" псевдоволонтери, які тягнуть гуманітарку задля власної наживи та продажу.