Вихованець Херсонської школи веслування, 25-річний Іван Щокін, загинув у кровопролитних боях за Маріуполь. Про це повідомляє Херсонська федерація академічного веслування на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

«У боях за Маріуполь загинув херсонець Іван Щокін. Івану було 25 років. Він займався академічним веслуванням, став кандидатом у майстри спорту України, був призером всеукраїнських змагань серед юнаків. І багато чого ще могло б бути у його життя, проте російські окупанти його забрали. Вічна пам‘ять героям!», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що хлопець 1997 року загинув під Маріуполем ще 13 березня.

Вічна пам'ять герою! Герої не вмирають!

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, друг Зеленського Євген Кошовий показав обстріл Європи, втекти не вийде нікому: "Це як приклад". Актор вчергове закликав НАТО закрити небо над Україною

Раніше Знай писав, потенційний наречений Наді Дорофєєвої Позитив втратив дорогу людину на війні: "Як можна любити?" Позитив зізнався, що втратив друга через обстріли російських окупантів.

Також Знай повідомляв, Наталія Могилевська нагадала білорусам, що їх чекає від воїнів ЗСУ, якщо вони сунуться в Україну: "Вас не чекають"

Крім того, у Чернігові загинув 24-річний український актор і звукорежисер Павло Єременко: привалило після бомбардування. Павло Єременко загинув у Чернігові після обстрілу ракетами окупантів.