У вівторок, 15 березня Росія ввела санкції проти 13 американських чиновників. Їм заборонили в'їзд в країну, а також заявили, що нібито заарештували їхні рахунки в російських банках. При цьому "велика" Росія відзначилася і тут. Так, замість президента США Джо Байдена в санкційний список внесли його покійного батька. Про це розповіла прессекретар Білого дому Джен Псакі під час брифінгу.

Багато європейських країн, а також США ввели проти Росії та окремих осіб жорсткі санкції у зв'язку з нападом на Україну. Так, в МЗС рф вирішили відповісти і ввели санкції у відповідь американським чиновникам.

Джо Байден. Фото: скрін youtube

Під час брифінгу спікер Джо Байдена відповіла на питання чи отримав Білий дім так звані "санкції". За її словами в Росії переплутали батька президента Джо Байдена з ним самим. У Росії не вказали, що санкції передбачені для Байдена-молодшого, а просто написали Джо Байден. Точно так само звали і батька американського президента.

Скрін twitter

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також у Білому домі дали зрозуміти, що санкції Росії жодним чином не вплинуть ні на одну людину, яка під них потрапила. Відзначається, що ніхто з американських чиновників, хто потрапив в санкційний список не планував візити у рф, а тим більше не має рахунків в їх банках.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами