У Росії вже почали розуміти, що Путін почав повномасштабну війну проти України, яку йому не виграти. Тікати з "потопаючого корабля" почали навіть найзатятіші російські пропагандисти. Так, УНІАН в telegram повідомляє, що ведуча російського пропагандистського НТВ Лілія Гільдєєва втекла закордон і дистанційно написала заяву про звільнення.

Російські пропагандисти є одними із співучасників злочинів Путіна проти українського народу. Вони вводять в оману простих росіян, вихваляючи військові злочини, які творять російські війська на території незалежної України.

Лілія Гільдєєва. Фото: скрін youtube

Так, одна з провідних пропагандистського НТВ Лілія Гільдєєва, яка працювала на телеканалі з 2006 року, виїхала з РФ і написала з-за кордону заяву про звільнення. Вона зізналася, що спочатку боялася покинути країну, але незабаром зважилася на цей крок.

Скрін telegram

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Спочатку поїхала, боялася, що просто так не відпустять, потім написала заяву", — розповіла вона.

Раніше Знай писав, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Також ми писали, українських дітей, які втекли від війни, в школі Італії зустріли оплесками: без сліз і не поглянеш.

Нагадаємо, прикордонники зізналися, яким чоловікам можна виїхати з України під час війни: без перук і "вагітності". Є категорії чоловіків, які можуть виїхати за кордон навіть у воєнний час.