Один з учасників переговорного процесу, Михайло Подоляк, відкрив які зрушення відбуваються у переговорному процесі між Україною та росією, та назвав конструктивним розуміння рф українських вимог.

Михайло Подоляк випустив відеозвернення до українців. Він написав, що представники рф на перемовинах уже не ультимативно щось говорять, а уважно слухають українські пропозиції. Україна не поступиться своїми позиціями.

"Наші вимоги – закінчення війни та виведення російських військ. Бачу, що є розуміння цього процесу та діалог", - зазначив дипломат.

Він зазначив, що росія набагато більше адекватно зараз сприймає навколишній світ і набагато більш чутлива ставитися до позиції України, яка довела їх на полях бойових дій, і взагалі поведінкою України з точки зору захисту своїх інтересів.

Михайло Подоляк. Фото: Twitter

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Наші пропозиції на столі, вони дуже жорсткі, вони стосуються, перш за все, відводу військ, припинення вогню і таке інше. Ми принципово не поступимося ні в яких позиціях.
Росія вже розуміє та починає конструктивно розмовляти. Я думаю що на якісь конкретні результати ми вийдемо буквально в лічені дні.

Також Подоляк подякував українцям, що вони все це тримають під контролем.

Раніше Михайло Подоляк заявив, що між Україною та росією відбудеться четвертий раунд переговорів.

Нагадаємо, раніше Держекоінспеція закликала фіксувати екозлочини окупантів онлайн.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Героя України вперше посмертно присвоїли жінці – рятувала поранених ціною власного життя.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти обстріляли дитячий оздоровчий центр та Святогірську лавру.