Самопроголошений "президент" Білорусі Олександр Лукашенко зустрівся з главою Росії володимиром путіним. Про це пишуть РосСМИ.

У Москві зустрілися Олександр Лукашенко і Володимир Путін. Головною темою розмови стала війна в Україні, яку вони спільно розпочали. Сторони зробили кілька заяв, які викликають лише подив у всіх мислячих і здорових людей.

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

Так, Лукашенко заявив, що Росія завдала превентивного удару по Україні. Він вважає, що якби Путін цього не зробив, то українці напали б на Білорусь. Також самопроголошений президент Білорусі заявив, що до кінця 2022 року ніхто і не згадає про війну в Україні. Він додав також, що санкції з боку всіх адекватних країн "це свинство".

Путін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

У свою чергу Путін заявив, що санкції в кінцевому рахунку підуть на користь Росії і привів у приклад СРСР. Він заявив, що тоді країна жила в умовах санкцій, але незважаючи на це домагалася успіху.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, ЗСУ знищили російського полковника Захарова, який отримав орден з рук Путіна. Окупанти продовжують нести втрати в Україні. Цього разу позбулися командира полку.

Нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ показав "ювелірну" роботу артилерії - знищують танки окупантів за два рахунки.