Відома російська журналістка Божена Ринська вирішила висловитися стосовно війни в Україні. Вона обурена збитковістю російської армії.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється на різні теми, і як журналістка, не могла обійти стороною війну в Україні.

Пост журналістки, фото: скріншот

Вона вкрай розчарована російською армією, яка виявилося не здатною ні на що, а також обурена, що за те платила багато років податки.

"Я не сталініст, але при Сталіні відповідального за армію при такому стані розстріляли б. Я ху**у хмару років платила податки. Їх вистачило б на покупку квартири. Продовжую платити шалені податки на нерухомість. Чоловік платив. І раптом з'ясовується, що і я, і країна абсолютно беззахисна, а армія це кілька іржавих консервних банок і купка розумово відсталих, які тільки курей красти у населення здатні. А у сусідньої держави-бідної, невеликої-є зброя, яка за кілометр плавить бошки танкам" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

російські окупанти. Фото: скрін youtube

Божена Ринська зазначає, що з такими захисниками на Російську Федерацію може напасти будь-який сусід, який захоче, і у нього це прекрасно вийде зробити.

Не можна не відзначити, що за два тижні війни було ліквідовано понад 12 тисяч російських найманців. Ще кілька тисяч були взяті в полон, а частина і зовсім здалася самостійно, так як зрозуміли, що у них немає сил і можливостей воювати в нікуди.

Нагадаємо, що російські окупанти розграбували сільський магазин, набрали презервативів і прострочення

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні

Також, Європейська Рада визнала агресію Росії в Україні війною: Білорусь пішла як співучасниця