Стало відомо про те, що в Україні була перехоплена ще одна розмова окупанта. Він дзвонив додому, щоб поскаржитися на нещадні Збройні Сили України.

У мережі опублікували ролик того, як окупант розмовляє, по всій видимості, зі своїм товаришем, і скаржиться на війну в Україні, на яку відправився самостійно. Він каже, що Збройні Сили України знищують окупантів, і застерігає свого товариша, щоб той навіть не думав їхати в Україну воювати.

"Пацани кажуть, що тут не Сирія ні**я. тому що тут на**й ну довбають майже кожен день. А ми їх не можемо знайти, Тому то ні сил, ні засобів. Як одружують ганяють туди-сюди. У лісі спали останній тиждень" -каже військовий-окупант, який прибув воювати проти України.

Видно, що ворог деморалізований, і план бліцкригу провалився. Їм поставили завдання взяти головні міста країни за кілька днів, але вони всі завдання успішно провалили, і вже близько двох тижнів сидять без техніки і їжі.

Всього за 2 тижні війни в Україні було ліквідовано понад 12 тисяч осіб з особового складу окупантів, також близько 4 тисяч взяли вже в полон.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Військовий на ролику розповідає, що не випустив ще жодного патрона, так як противника не видно. А стріляти в повітря безглуздо, адже тільки розкриєш позицію.

Одне можна сказати зараз сміливо-план Володимира Путіна по захопленню України провалився, так як він не зміг підготувати свою армію до війни, яку сам і почав.

Нагадаємо, що в Україні ЗСУ ліквідували "елітних" окупантів, брали участь у війні в Сирії: Путін нагородив посмертно орденами

Раніше повідомлялося, що Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу

Також, дєвушка, постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами