Гумористка Вікторія Булітко опублікувала кумедне відео, головним героєм якого став глава МЗС рф Сергій лавров, який збрехав, що на Україну нібито ніхто не нападав. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.
Напередодні глава МЗС росії сергій лавров зробив кілька заяв, мовляв, російські військові не вбивають українців і взагалі війни в Україні немає. Також він прокоментував бомбардування Маріупольського пологового будинку. За його словами там була база полку "Азов" і не було мирного населення.

Вікторія Булітко. Фото: Instagram
Вікторія Булітко. Фото: Instagram

Так, Вікторія Булітко опублікувала кумедний ролик. Вона змонтувала сцену з мультсеріалу "Сімпсони", вставивши промову лаврова, де він заявляє, що росія не нападала в Україну. При цьому чиновника нібито перевіряють на поліграфі, який після його заяви вибухає, адже такої брехні не витримує навіть техніка.

Раніше Знай писав, Ксенія Собчак обурилася, чому санкції проти РФ "б'ють" по мирних жителях: українці в підвалах її вгамували. Журналістка заявила, що санкції не повинні поширюватися на простих росіян.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще