Вже 16-й день в Україні триває війна, яку розпочала Росія. Окупанти без краплі жалості ведуть вогонь з артилерії і всіх доступних знарядь по житлових кварталах, знищуючи інфраструктуру і вбиваючи людей. Так, telegram-канал "Україна в шоці" показав наслідки російської атаки на Чернігів.

Російські окупанти зрозуміли, що безсилі проти української армії і тепер перейшли до іншої тактики ведення "війни". Вони бомблять мирне населення, включаючи житлові будинки, лікарні, пологові будинки, магазини і так далі. Багато міст і крейди вже перетворилися на руїни.

Чернігів після атаки росіян

Чернігів після атаки росіян

Так, в мережі показали результат приходу "русского міра". Окупанти розбомбили стадіон імені Юрія Гагаріна. На фото можна побачити величезні воронки, які залишилися після попадання бомб. Такими ж снарядами російські загарбники вбивають мирних простих українців.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Чернігів після атаки росіян

Чернігів після атаки росіян

Раніше Знай писав, глава Міноборони Резніков зізнався, що окупанти вбили більше цивільних, ніж воїнів ЗСУ: "Переходимо в контратаку". Глава Міноборони заявив, що ЗСУ не тільки дає відсіч окупантам, а й контратакує.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що у РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадавши, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами