Улюбленець українців, який дуже вміє заспокоювати в нинішніх реаліях голова Миколаївської ОДА Віталій Кім записав нове звернення. Він заявив, що окупантам все ще дають шанс здатися, а також повідомив радісну новину. Відео він опублікував на своїй сторінці в facebook.

Віталій Кім розповів, що вночі молода медсестра прийняла пологи, народився хлопчик. В умовах війни роді довелося приймати онлайн.

Віталій Кім. Фото: скрін youtube

"Сьогодні вночі в умовах телемедицини (онлайн) молода медсестра прийняла пологи. Народився хлопчик. Ось так відбувається у воєнний час", - розповів він.

Віталій Кім зазначив, що на даний момент проходить відновлення комунікацій, а також вирішується поставка продуктів. Він додав, що українські захисники успішно вибивають російських окупантів і нагадав противнику, що у нього все ще є шанс скласти зброю і здатися.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Звертаюся до підприємців. Прохання дізнатися у військових, що може відбуватися з оплати. Працювати в умовах війни теж потрібно. Зараз ми займаємося відновленням комунікацій, постачанням продуктів. І, звичайно ж, вибиваємо ворога. Ми знову просунулися далі. Нагадую, що ще діє пропозиція щодо здачі", - сказав він.

Раніше Знай писав, російські окупанти почали спалювати тіла товаришів по службі, загиблих в Україні: заборонили повертати в Росію. Російські окупанти не перестають дивувати своєю жорстокістю навіть до своїх.

Також ми писали, улюбленець українців Віталій Кім зізнався, що росіяни вже відмовилися йти проти воїнів ЗСУ: хочуть жити. Окупанти не хочуть воювати, але не можуть повернутися, адже їм загрожує розстріл.

Нагадаємо, Арестович заспокоїв українців і запевнив, що російські військові рухаються тільки в одному напрямку: "У потойбічний світ". Олексій Арестович, який став символом спокою для українців у цій війні запевнив, що причин для тривог немає.