Відомий український виконавець Андрій Данилко розповів, що на його думку означає буква "Z" на військовій техніці російських окупантів. Думками артист поділився в ефірі телеканалу "Україна 24".

В Україні вже більше двох тижнів триває війна, яку розпочала Росія. Війська, що увійшли на територію України, позначають свою техніку, зокрема танки, БТРи та автомобілі літерами, серед яких "Z".

Андрій Данилко. Фото: скріншот youtube

Відзначається, що дані букви означають напрямок руху військових на тому чи іншому місті, але співак Андрій Данилко поділився власним баченням з цього приводу. Він заявив, що на його думку "Z" - це дупа, і саме це очікує всіх окупантів на українській землі.

"Я все-таки зрозумів, що означає для росіян буква z - Дупа. Що вас чекає? Дупа!",- заявив український виконавець, коментуючи позначення ворожої техніки.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро: "Не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Також ми писали, улюбленець українців Віталій Кім зізнався, що росіяни вже відмовилися йти проти воїнів ЗСУ: хочуть жити. Окупанти не хочуть воювати, але не можуть повернутися, адже їм загрожує розстріл.

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" зарядив українців на перемогу словами Тараса Шевченка: "За вас правда, за вас сила і воля свята".