Генеральний прокурор, Ірина Венедиктова розповіла, скільки заплатили вербовщики зраднику, який позначив у електронному вигляді важливі інфраструктурні обєкти Харкова.

У своєму дописі на Facebook прокурор не стримувала емоцій. Вона написала, схарактеризувавши зрадників влучним словом - потвори.

"Не можу стримати емоцій. Останнім часом вимушені ділитися негативом. Тварюка з Харкова отримує 25 лютого дзвінок на мобільний від невідомої їй на той момент особи. Тварюка, що телефонує, представляється громадянином РФ і пропонує винагороду в розмірі 40 тисяч гривень за надання важливої інформації — відзначити в електронному вигляді координати розташування об’єкту критичної інфраструктури міста, а саме хлібзаводу "Салтівський" та ФЕД (військовий об’єкт). Скотина з Харкова охоче приймає пропозицію і отримує на банківську карту обіцяні 40 тисяч грн", - ділиться Венедиктова.

Після цього за 5 днів 1 березня збройні сили РФ нанесли артилерійські удари, відповідно до координат.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Генеральний прокурор України підкреслила, що якщо хтось думає, що вербують шантажуючи чи беручи заручників, то глибоко помиляється.

"40 тисяч гривень … ціна тварюки в базарний день. Ця недолюдина затримана нашими органами. Відповість за все", - підкреслила Ірина Венедиктова.

Нагадаємо, раніше ми писали, що експрезидент Кучма підтримав українців і звернувся до російських окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Резніков зазначив, що Україна з розумінням прийме капітуляцію Росії, але ніколи не здасться.

Також "Знай.ua" писав, що Даніель Салем пішов у ТрО і зворушив кадрами спілкування з дочкою.