Міністр оборони Олексій Резніков записав нове звернення, в якому заявив, що Україна не просто дає відсіч російським окупантам, а й переходить до контратак.

Олексій Резніков заявив, що ніхто у світі не вірив, що Україна зможе так довго протистояти Росії. Він зазначив, що ЗСУ не тільки дають відсіч, а й йдуть в контратаку.

Олексій Рєзніков. Фото: Facebook

"А ми не просто тримаємося. Ми вже переходимо до контратак. Плани ворога зламані. Весь світ це бачить і намагається осягнути зміни", - заявив міністр.

Також Резніков зазначив, що російські окупанти більшою мірою воюють не з українськими захисниками, а з мирним населенням. За попередніми підрахунками простих українців загинуло від рук росіян більше, ніж військових.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube

"Кремль бомбить школи, лікарні та пологові будинки. Москва нікого не захищає. Вона знищує. Вони не здатні воювати з нашою армією, гвардією, теробороною. Тому атакують найбільш незахищених", - сказав міністр оборони.

Також Олексій Резніков згадав, що поки російська армія в розгубленість не знає, що робити далі, Україна стає тільки сильнішою. Він зазначив, що в Україну передані десятки тисяч шоломів і бронежилетів, медикаменти, інші важливі речі, а також активно повертаються українці, які жили в Європі.

Раніше Знай писав, контратака ЗСУ під Києвом: українські військові за ніч знищили п'ять танків противника на підступах до столиці.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами