Начальник Департаменту патрульної поліції України розповів про те як "воюють" кадирівці в Україні. За його словами вони зайняті лише тим, що знімають ТікТоки.

Український правоохоронець проаналізував дії "кадирівців" на території України. Він зазначив, що в більшості випадків вони просто знімають ТікТоки і Відео для Кадирова про те, як вони "воюють" в Україні.

Скрін з відео

"Хто до нас прийшов. Це Збройні Сили Росії і окремо кадирівці, тому я дуже зацікавився вивченням цих чортів і зрозумів, що вони працюють як закордон. Виходить, коли війська пройшли, з'явились кадирівці, зняли собі ТікТок. Зайшли в порожню частину, взяли собі один броньовичок, їздять і один і той же бородатий чорт знімає на телефон Кадирову відосики", - сказав він.

"Кадирівці" не йдуть в передових лініях, тому, що вони не вміють воювати. Начальник Департаменту патрульної поліції порівняв їх з" тітушками", яких одягли і дали в руки зброю. Досвіду воювати в "кадирівців" немає. Боїться їх тільки Москва, але насправді це просто "бородаті мусора".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше Знай писав, контратака ЗСУ під Києвом: українські військові за ніч знищили п'ять танків противника на підступах до столиці.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами