Український захисник розповів, як ЗСУ захищає країну від російських окупантів і запевнив, що перемога буде обов'язково за Україною. Про це пише операція об'єднаних сил у facebook.

Військовослужбовець Олександр з Київщини, який зараз захищає Україну від окупантів у Луганській області розповів, як ЗСУ знищує ворога. Він запевнив, що українські захисники стоятимуть на захисті країни поки останній окупант не втече з нашої землі.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

"Буквально вчора бронегрупа противника чомусь вирішила, що зможе прорватися через нас! Самогубці якісь, чесне слово! Звичайно ж пішли за російським кораблем!,- розповідає Олександр з Київщини.
На українських позиціях ворога зупинили моментально, знищивши танк і три БТРи кафірів. ПТУРисти відпрацювали бездоганно!
- Так буде з усіма, хто рухається до нас!– - ділиться воїн. Всі налаштовані рішуче! Стояти, поки Останній москаль не покине нашу землю! Олександр прийшов служити по мобілізації, але позиції чоловікові добре знайомі, адже нещодавно завершився його контракт в тій же бригаді", - йдеться в повідомленні.

Олександр зізнався, що поки воює його сім'я сама, але він не хвилюється за них, так як знає на що здатні ЗСУ. Він зазначив, що вже скоро Україна переможе і ніяких інших варіантів він не бачить.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Скрін facebook

"Поки чоловік воює в Луганській області, вдома його сім'я теж щодня чує" повітряні тривоги!"Чоловік запевняє, за них спокійний! Але ж добре знає наше військо.
- Кажу їм тільки одне: довіряйте армії! Наші хлопці знають, що роблять!
Чоловік упевнений, що перемога – не за горами! Іншого варіанту просто немає, адже українську націю не здолати!",- йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, ЗСУ знищили російського полковника Захарова, який отримав орден з рук Путіна. Окупанти продовжують нести втрати в Україні. Цього разу позбулися командира полку.

Нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ показав "ювелірну" роботу артилерії - знищують танки окупантів за два рахунки.