На 15 день війни уряд та вся українська влада показують стійкість та працю на місцях. А фейкові повідомлення, що хтось із них покинув Україну — розвіюють фото та відео з місця подій. Міністр оборони Олексій Рєзніков вирішив покепкувати над ворогом.

У своєму Facebook міністр оборони разом з міністром внутрішніх справ зробили фото та заявили, що працюють кожен на своїх місцях.

Олексій Рєзніков. Фото: Facebook

"Доброго вечора, ми з України! керівництво країни на чолі з Президентом, члени уряду – всі працюють, усі на своїх місцях. Як би це не було прикро для росії! Я наполегливо раджу кожному російському солдату прослідувати прямісінько за російським кораблем, або здатися в український полон, поки не пізно. Ну і щодо капітуляції. Україна з розумінням прийме капітуляцію росії. Тримаймо стрій!", - написав Рєзніков.

Олексій Рєзніков. Фото: Facebook

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, 9 березня Олексій Рєзніков заявив, що накращий метод боротьби з окупантом для цивільних — це нищення техніки з паливом та боєзапасом, а також так звані російські системи радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки.

"Наступна пріоритетна ціль – Зараз на війні багато залежить від сучасних технологій. Треба знищити російські системи РЕБ та РЕР. Це значно послабить російські війська і забезпечить перевагу для наших воїнів", - звертався міністр до всіх цивільних, хто може допомогти у нищенні техніки ворога.

Нагадаємо, раніше хакери Anonymous зламали базу даних Роскомнагляду, в мережі з'явилися 360 тисяч файлів про цензуру в рф.

Також "Знай.ua" писав, що Микита Добринін розмістив відеоролик у соціальній мережі, в якому звернувся до жителів України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Visa та Mastercard припинять обслуговувати картки російських банків за кордоном.