Відомий український виконавець Олексій Потапенко емоційно відреагував на слова глави МЗС РФ про обстріл пологового будинку в Маріуполі. Свої емоції музикант виплеснув у соцмережі instagram.

9 березня російська армія завдала удару по пологовому будинку в Маріуполі. Інцидент шокував українців і весь світ. 10 березня глава МЗС РФ Сергій Лавров провів зустріч з Міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

Скрін, Instagram Потап

Під час переговорів російський міністр заявив, що удар по пологовому будинку був не випадковим, а цілеспрямованим. Лавров заявив, що пологовий будинок був захоплений батальйоном "Азов" і використовувався, як військова база. Попередньо породіль і медперсонал нібито вивели з будівлі.

Насправді все було зовсім навпаки. На момент обстрілу в будівлі перебували майбутні мами, діти і персонал. На слова Лаврова відреагував Олексій Потапенко, емоцій Виконавець стримувати не став.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"Цинічна тварюка! Сподіваюся ти не здохнеш до суду", - написав Олексій Потапенко.

Раніше Знай писав, в Україні війна, а вони танцюють: хто зі співаків, включаючи Семенович і Лепса, підтримали Путіна. Стало відомо, хто з шоубізу виступив за війну в Україні, поки їхні війська займаються терором і вбивають мирних українців.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.