Відомий журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв вважає, що Росія спробує "заморозити" війну, розв'язану проти України.

Про це Христо Грозєв заявив у інтерв'ю.

Розслідувач вважає, що Росія спробує "заморозити" війну проти України. У цей період буде не відомо, чи закінчилася війна, але кровопролиття буде припинено. Він вважає, що це може статися в найближчий тиждень або десять днів.

Христо Грозєв, скріншот

"Боюся, що буде період, коли буде незрозуміло закінчилася війна чи ні, але кровопролиття більше не буде. Я думаю, що ми наближаємося до цього, це питання тижня - 10 днів. Позиція Росії слабшає, і вони це розуміють. Їм буде вигідніше не називати війну закінченою, тому що їм треба буде зізнатися, що її втрачено, але зупинити її на якомусь "замороженому" етапі", - сказав журналіст.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Христо Грозєв, скріншот

За його словами, Росія закінчить війну тільки в разі зміни режиму, коли до влади прийде нова політична еліта, а до того вона може перебувати в "замороженому" стані.

Варто нагадати, що 24 лютого російський президент Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії і ракет.

Нагадавши, російські окупанти вбили українця, який голими руками переніс міну-розстріляли на місці. Чоловік голими руками взяв міну і викинув її в лісопосадку

Раніше Знай писав, у США прокоментували можливість застосування Росією хімічної зброї в Україні: "неправдиві заяви рф про лабораторію"

Також Знай повідомляв, "трохи їх пожучимо": глава Миколаївської ОГА Віталій Кім заявив про нарощування сил