У неділю, 8 березня, Вінницю засмутить дощ, який почнеться зранку буде йти весь день. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Температура повітря 8 березня у Вінниці підніметься до 4-6 градусів тепла, а вночі не опуститься нижче 6 градусів тепла.

Найтеплішим 8 березня у Вінниці було в 1975 році, тоді в повітрі трималися 12,6 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1987 році, коли похолодало до 21,2 градусів нижче нуля.

За народним прогнозом погоди у цей день, 8 березня, шанувався преподобний Полікарп Брянський. Вважалося, що забувати про зимових холодів ще занадто легковажно – у період з 8 по 15 березня все ще можуть повернутися морози, адже позиції весни дуже хиткі. Якщо ріжки молодого місяця дивляться вниз, то літо буде спекотним, а урожай – щедрим. Якщо бурульки довгі, то і весна буде затяжною, а якщо товсті – то скоро потеплішає.

Разом з тим, весна все сильніше проявляється у природі: сходить сніг, повертаються перші перелітні птахи, у повітрі витає запах первоцвітів. До цього потепління – рукою подати, тому не варто падати духом і втрачати надію.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже в перші дні почав псувати репутацію нового уряду. Він вирішив подавати воду в Крим. Меджліс вже відреагував на цю безглузде заяву.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека. Людям розповіли, як можна захиститися від зловмисників, хоча служба безпеки працює не на вищому рівні.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, ніяких пільгових 100 кВт/рік більше не буде. Як би не старалися, заощадити з міністром енергетики Олексієм Оржелем у вас не вийде.