У неділю, 1 березня, Вінницю чекає похмура погода з мінливою хмарністю, але без дощу і сильного вітру. Про це повідомляють на сайті Sinoptik.

Температура повітря 1 березня у Вінниці підніметься до 6-7 градусів тепла, а вночі застрягне на тій же позначці 6 градусів тепла.

Найтеплішим 1 березня у Вінниці було в 1966 році, тоді в повітрі зависло тепло в 12,1 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1985 році, коли термометри продемонстрували 21,8 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 1 березня, Укргідрометцентр

Народ в цей день поминав дюжину мучеників за віру постраждалих, серед яких Памфил пресвітер, Валент диякон, Ілля, Даниїл, Феодул, Юліан та інші.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Наші пращури помітили, що якщо весна починається яскраво, сонячно, задерикувато, то не варто їй вірити – далі підуть холоду і погана погода. Ранньому теплу не довіряли, його побоювалися.

Про погоді цього дня судили по тому, чутно грім і звідки дме вітер. Грім і вітер північний несли з собою швидке похолодання, вітер зі сходу – суху і ясну погоду, вітер західний – дощі і сльота, а південний – потепління і сонце.

У цьому році 1 березня вітер очікується південний, тому можна сподіватися на теплу і приємну весну.

Як повідомляв Знай.ua скоро починається весна і день стає все довшим, а значить, українці, як і кожен рік до цього, будуть переходити на літній час. Ми розповіли, коли це буде, як підготуватися і в яку сторону переводити годинник.

Також Знай.ua писав, цієї неділі православні християни відзначають свято Прощену неділю. Українцям розповіли, як правильно підготуватися до такого свята і як правильно просити прощення за свої гріхи.

Нагадаємо, в Україні збираються повністю змінити трудове законодавство. Але для багатьох людей це може стати не тільки ударом по гаманцю, а й ударом по особовому часу і здоров'ю. Слуги народу вирішили забрати один вихідний на тиждень.