У Вінниці 14 грудня буде похмуро і сиро. Увечері припустит дрібний дощ, який розтягнеться на всю ніч. Про це попередив очікує сайт Sinoptik.

Повітря 14 грудня прогріється не більше, ніж до 3 градусів, а вночі буде ще тепліше – до 4 градусів тепла.

Найтепліше у Вінниці 14 грудня було в 2000 році – більше 9 градусів тепла, а найхолодніше – в 1961 році, до 18,7 градусів морозу.

Погода в Україні 14 грудня, Укргідрометцентр

Народ в цей день почитав святого пророка Наума, якого вважали покровителем освіти. В цей день, 1 грудня за старим стилем) починали вчити дітей читати і писати. Говорили, що «Наум наведе на ум».

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Вважалося, що якщо взимку ранкова зоря швидко гасне - на холодну погоду, а коли вечірня раптово зникає - на відлигу. Збіглися хмари в одну купу - чекай поганої погоди.

Сова шугає і стогне – наближаються холоди. Повітря над лісом посинів – скоро потеплішає. Якщо замовкли домашні птахи - перед метелицей. Ворони сідають на гілки «компаніями» - буде хуртовина.

Якщо ворони летять ближче до людських осель, то буде холодно, а якщо від них – то скоро потеплішає. Якщо ворони виписують в небі кола, то це на заметіль, а якщо сидять на гілках і ховають голови, то це на мороз.

Як повідомляв Знай.uа багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи буде 2020 рік таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.