На Вінниччині подружжя змушувало людей тяжко працювати, при цьому абсолютно безкоштовно.

Про це повідомляє інформаційний портал "СтопКор".

Вінницькі правоохоронці встановили, що власники пилорами незаконно утримують людей на своєму підприємстві. Чоловік та дружина, віком 44 та 42 роки, змушували людей тяжко працювати задарма. При цьому вони застосовували психологічний тиск та навіть фізичне насилля. Всі працівники пилорами працювали на закритій території, а виконання їх роботи контролював наглядач.

Правоохоронці розповіли, що подружжя зазвичай пропонувало роботу тим, хто потрапив у тяжкі життєві ситуації. Вони обіцяли гідну зарплатню та хороші умови проживання. Але натомість нічого вище згаданого вони не отримували. За тяжку працю люди могли отримати лише скоромні харчі.

Ілюстративне фото

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

При цьому примусову працю людей систематично використовували протягом кількох місяців. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За злодіяння парі загрожує покарання у вигляді 12 років тюрми.

Нагадаємо, збив на смерть та розтрощив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП й навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.