У Вінниці розпочався суд над 22-річним Іваном – так званим "вінницьким колієм". Відомо, що він весною цього року в стилі "пранка" чи по приколу штрикнув шприцом 8 жінок і дівчат, повідомляє 33-й новини.

Жінки вже пройшли всі необхідні аналізи, щоб визначити що за речовину він їм вколов. Наразі відомо, що в жодної з постраждалих погіршення здоров'я не виявлено.

У Вінниці затримали колія


Правоохоронці шукали "вінницького колія" майже 2 місяці по всьому місту. Злодієві 22 роки, і до арешту він працював сантехніком. Іван виховувався мамою, але жив окремо від неї та шифрувався за допомогою 6-7 мобільних телефонів. "Проколовся" зловмисник лише завдяки своєму одягу – ходив на злочини в одній і тій самій куртці з капюшоном.

"В його телефоні і на комп'ютері нічого кримінального і збоченого під час обшуків не знайшли. Але щось на нього находило, що він йшов у аптеку, купував стерильну голку і вираховував на вулиці випадкову жертву. Він визнає, що колов жінок. Каже, що колов "по приколу", - розповів керівник міського відділку Сергій Синявський.

Правоохоронці розповіли, що більшість випадків тягнуть на статтю по хуліганству, але один із них – прокол грудей жертви аж до легені – це важкі тілесні ушкодження і фактично замах на життя. Наразі Івану загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Нагадуємо, що минулого тижня на столичному залізничному вокзалі злодійки намагалися пограбувати нацгвардейца.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.