У Києві двоє агресивно налаштованих молодих людей, які за їхніми ж словами сповідують праворадикальні погляди і дуже переймаються питанням "нації", вдарили вуличного музиканта за те, що той виконував композицію одіозного російського репера Моргенштерна. Також нападники тиснули на жертву психологічно і погрожували тілесною шкодою і каліцтвом у випадку повторення помилок.

Відео інциденту ділиться на своєму каналі на сайті "Ютуб" телеканал 24.

"Звичайно, не можна [співати його пісні]. По-перше, це вироджує нашу націю, по-друге, він москаль", - стверджує один з радикалів.

Після того як музикант на камеру сказав про те, що більше не виконуватиме треки Моргенштерна, ультраправі заявили, що йому треба "дати закріпний по пузу", ставши погрожувати хлопцеві насильством. У якийсь момент один з чоловіків вдарив потерпілого в бік.

"Колегія праворадикалів постановила, що це унтер (недолюдина — ред.) більше не буде вироджувати націю", - виносить вердикт один з чоловіків, які здійснювали моральний терор.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Молодики також стали погрожувати Виконавцю Моргенштерна, демонструючи ніж. Йому запропонували самому вибрати покарання, якщо те, що трапилося повториться — на що він відповів, що в такому випадку його можна побити.

"Ми тебе і зараз можемо побити, дуже сильно. Але ми не б'ємо. Якщо ти будеш, ми тобі палець відріжемо. Загалом, ти більше Моргенштерна не співай, інакше ми знайдемо тебе і відріжемо тобі палець, поки на нозі, а потім на руці, навіть на двох", - сказав один з праворадикалів.

Нагадавши, на найбільшому хмарочосі Києва з'явиться ЛГБТ-прапор

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві гей-клуб силою виживають з ТРЦ

Також Знай.uа писав, затятий гомофоб виявився гомосексуалом.