Ксенія Мішина 8 березня вирішила розповісти про ту силу, яка зцілює.

Головна "Холостячка" України і актриса Ксенія Мішина в своєму Instagram часто ділиться з шанувальниками не тільки кадрами зі свого яскравого життя, а й роздумами про ті висновки, до яких приходить в житті.

Цього разу Ксенія розповіла про те, що усвідомила неймовірну силу, навіть цілющу, слова. І запропонувала її використовувати.

"Спочатку було слово... Як багато в цій фразі. Весь. Слово-так просто і так фундаментально. Слова зберігають знання, слова виявляють те, що не видно, слова несуть силу. Можуть поранити, а можуть наситити. Можуть вбивати, а можуть зцілювати. Слова, тільки здаються просто звуками, ніж те невловимим і дуже простим. Так ми до них часто і ставимося, як до того, що легко можна виправити", - пише Ксенія.

При цьому Мішина зазначає, що ті прислів'я, які ми пам'ятаємо зі школи "слово не горобець" здається нам пережитком минулого.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Але настає якийсь момент, коли раптом розумієш, усвідомлюєш СИЛУ. Говорити, розмовляти, промовляти все. Говорити і очищатися, говорити і лікувати душу, свою і близької людини. Якщо кожен раз вчасно подумати " а навіщо я це зараз говорю або хочу сказати?"можна багато виправити, багато чого можна не допустити. Можна один одного зцілювати словом, навіть коли складно. Давайте завжди будемо так, а?!",- пише Мішина.

Раніше ми повідомляли, Ксенія Мішина відчула весну і почала роздягатися, улюблена Еллерта постала в блискучому образі.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячку" Мішину спіймали на брехні з сигаретою в руках.

Також "Знай.uа" писав, що" Холостячка " Мішина з Еллертом в образі Брітні Спірс не врятували "Ліпсінк батл".