У Тернополі мешканці багатоповерхівки вирішили розширити свою квартиру за рахунок ліфта: його перекрили стіною та встановили двері на замку.

Як йдеться у сюжеті ТСН, ліфт замурували ще шість років тому, коли він не працював. Місяць тому його нарешті відремонтували і пара літніх людей, яка не давала дозволу на перебудову, вирішили домогтися отримання доступу до ліфта.

В ОСББ кажуть, що не займатимуться демонтажем стін. Пенсіонери зверталися до дільничного, в муніципальну поліцію і в міську раду, але поки без результату.

Нагадаємо, раніше Під Тернополем автобус намертво застряг у заметі: півсотні людей у сніговому полоні. у Тернопільській області рятувальники витягли автобус, який з'їхав з дороги. У салоні перебувало в цей момент 50 осіб.

Як повідомляє портал Знай.ua На Хмельниччині швидка, яка застрягла в снігах, ледь не стала вбивцею хворої дитини. Автомобіль медиків не встиг доїхати на виклик і застряг у снігу, тому дитину до лікарів довелося везти рятувальникам.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Також Знай.ua писав, що Українську медицину показали "брудним" кадром з Хмельниччини: швидка в болоті і медики з лопатами. У болоті застрягла карета швидкої допомоги, яка відправлялася на виклик до пацієнта. Медики не розгубилися, і викликали рятувальників.