Молода дружина відомого виконавця Віктора Павліка - Катя Реп'яхова - готується вперше стати мамою. За її життям слідкує майже 65 тисяч українців, з якими дівчина охоче спілкується та розповідає подробиці з особистого та професійного життя. В останньому, до слова, сталися значні зміни.

Незважаючи на вагітність, Реп'яхова продовжувала "вести" концертну діяльність чоловіка, оскільки була офіційним концертним директором. Однак тепер на її місце прийшла інша людина, а молода дружина збирається поки що повністю зануритися у підготовку до пологів. Про відчуття у новій ролі Катерина розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Що вам сказати)) Зараз я вчуся делегувати обов'язки. Поки не зрозуміла, наскільки мені це подобається і виходить. Незвично, коли концерти, тур проходять без мене. Але я точно знаю, що зараз я, в першу чергу, повинна думати про себе і сине❤️ ", - написала Катя.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде". Відповідне фото вона розмістила в соцмережі Instagram.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі". На своїй сторінці в соцмережі Instagram Катерина Реп'яхова поділилася кадрами з відпочинку.

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.Вона похвалилася новою покупкою, про яку мріяла все життя. Детальніше про це Катя Репяхова розповіла на своїй сторінці в Instagram.