На Тернопільщині сталася ДТП, в якій загинув Ярослав Глинський (він же отець Феодосій) - відомий священик, настоятель Хрестовоздвиженського храму села Монастирок, ієромонах.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомиі Роман Домітрак.

“Отець Феодосій для багатьох жителів нашого краю був духовним лідером, наставником та еталоном високої моральності. Духівник, який завжди міг дати слушну пораду і який залишив осиротілою велику паств. Розділяю смуток близьких та рідних. Нехай опіка Господня полегшить біль втрати найдорожчої для Вас людини, а наші молитви та щирі співчуття применшують родинне горе. Царство Вам Небесне Отче”,- написав чоловік.

За попередніми даними, ДТП трапилася близько 11:00 години неподалік села Глибочок Борщівської громади Чортківського району. Лоб у лоб зіткнулися бус та легківка. Тілесні ушкодження різного ступеня важкості отримали троє людей. Причину аварії встановить слідство.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Варто зазначити, за двадцять років служіння отець Феодосій зумів зробити з села Монастирок відоме місце паломництва, до якого звідусіль з’їжджаються віряни.

“Господь прикликає, а ми обираємо. Він завжди дає людині дві дороги – або йти праведною, або грішною. Не завжди ми маємо можливість це бачити, чути і відчувати, але у кожного бувають передчуття, що щось твоє. Завжди зверху є рука Божа, яка веде людину, її життям, керує нею. Якщо щось добре – Господь допускає, а якщо зле – від того відвертає”, – був переконаний отець Феодосій.

Нагадаємо, українці пом'янули заробітчан, які не повернулися додому: "Поїздка підзаробити є дорогою в один кінець".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Польщі нахабна роботодавиця викинула українців на мороз без копійки в кишені: не заробили.

Також портал Знай.uа писав, що пара українців безслідно зникла в Польщі, вбита горем донька ллє сльози: "Де ти, мамочко?"