У Тернополі шукають чоловіка, який зник ще на початку листопада. Чоловік проживає в селі Лисиця в Підгаєцькому районі.

Ящик Михайло Михайлович 1985 року народження 9 листопада вийшов з лікарні і зник у невідомому напрямку. Співробітники Тернопільського відділення поліції оголосили чоловіка в розшук.

Зниклий проходив лікування в лікарні, але самовільно покинув установу і зник. Правоохоронці попросили надати будь-яку наявну інформацію про місце перебування цього чоловіка на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай писав, що під Києвом зник молодий чоловік на велосипеді. Він виїхав з дому 21 листопада і зник. У Таращанському районі Київської області зник чоловік. Його не було вдома вже більше трьох діб, і співробітники правоохоронних органів зайнялися його пошуками. 31-річний чоловік був одягнений в чорну куртку і чорну кепку в день зникнення. В якості особливої прикмети вказано його ріс - 183 см.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Також Знай повідомляв, що правоохоронці оголосили в розшук жителя Закарпаття. Хустському відділенні поліції, чоловік 1984 року народження останній раз виходив на зв'язок 15 Листопада. На той момент він перебував у Києві. Де Микола Когут зараз, достеменно невідомо. Чоловік поїхав до Києва і вже в столиці з ним зв'язок обірвався.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі зник поліцейський, який займався пошуком людей. 41-річний сержант поліції, Дмитро Стоволос зник ще в середу, 18 листопада. Востаннє його бачила мама, яка знаходилася вдома, в Заводському районі міста Запоріжжя. після цього правоохоронець не виходив на зв'язок.