У Тернополі молоді матусі не просто вийшли на прогулянку з колясками, але ще й створили гурт у соцмережі Facebook, де діляться найскладнішими ділянками дорога і вулиць рідного міста.

Молодих мам об'єднала їх колега Ірина Зелененька. Вона після народження дочки вирішила не сидіти склавши руки, а міняти ситуацію. Жінка розповіла, що тротуари в неналежному стані, багато перешкод, які змушують виходити на проїжджу частину дороги з коляскою.

«Тротуари в неналежному стані-вибоїни, пеньки, електричні стовпи» ,- зазначає Ірина.

Далі жінка показала, в якому стані знаходяться Тротуари. Колеса коляски буксують в зруйнованому асфальті і доводиться виходити на проїжджу частину. Тому жінка вирішила створити групу»Мама на дорозі".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

«Я вирішила створити співтовариство, і воно знайшло відгомін. Група відносно нова, але учасники спілкуються активно і зустрічаються в живу. Проблема відгукується в кожній мамі і навіть у тих, хто вже мають дітей більш старшого віку» ,- розповіла Ірина.

За місяць життя у спільноті з'явилися публікації не лише вулиць Тернополя, а й вулиць в інших містах, в інших країнах. Молоді мами активно показують, які перешкоди їм доводиться долати.

Ірина вважає, що група в соцмережі допоможе привернути увагу до проблем на дорогах і на тротуарах. Вона розповіла, що в кожному пості є назва вулиці, фото проблемних місць, що має допомогти місцевим депутатам і чиновникам виправити ситуацію.

«Група створена для співпраці з депутатами, так як просте випускання пара і скарги не принесуть результатів. Ми хочемо, щоб це було конструктивно. Група "Мама на дорозі" повинна стати майданчиком, де зібрані завдання для депутатів"- від мітила Ірина.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі показали зруйновані парки.

Також Знай повідомляв, що у Чернівцях водій на автомобілі влетів в історичну будівлю університету.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій не впорався з керуванням і угробив себе і свою дорогу машину.