Колишня дружина співака Віктора Павлика Лариса Созаєва нещодавно поховала сина Павла. Молодий чоловік помер після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням кісток. Жінка опублікувала кілька знімків сина і фото, які зробив він за життя. Також вона розповіла про умови перебування в Інституті раку в Києві.

Свої спогади Лариса Созаєва написала на сторінці в Facebook. Вона розповіла, що 2 роки тому вона і Павло потрапили в Інститут Раку, де молодій людині зробили операцію і проводили хіміотерапію. Созаєва зазначила, що перебування в лікарняній палаті було жахливим, так як там лежали 6 осіб з родичами. При цьому медсестер не вистачає і рідним доводилося стежити за крапельницями, Шукати медперсонал лікарні і просити про заміну.

Після цього Созаєва розповіла, як вона спала у сина в ногах, так як не було вільного місця. Жінка зазначила, що їй було не важко скрутитися калачиком і відключитися на пару годин, але такі умови не повинні бути у важко хворих пацієнтів. Созаєва зазначила, що медики нічого не можуть з цим вдіяти. Також вона сказала про те, що в найближчому майбутньому важко хворих людей стане більше і лікарень повинно ставати більше, а в них повинні бути комфортні умови для пацієнтів і їх рідних.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Віктор Павлік після смерті сина продовжив виступати і робити публікації в соцмережі. Він в черговий раз порадував шанувальників фото з мамою і привітав її теплими словами з днем народження.

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також Знай писав, що колишня дружина Віктора Павлика Лариса Созаєва поділилася переживаннями на 40 днів після смерті сина.

Нещодавно Знай передавав, що Лариса Созаєва опублікувала зворушливе відео з померлим сином, на якому він співає.