Коронавірус забрав життя медсестри однієї з лікарень міста Шумська на Тернопільщині Галини Рудь. 26 жовтня жінка померла від ускладнень, викликаних вірусом. Вона працювала в КНП Шумської районної ради»Шумська центральна районна лікарня". Про це повідомили в управлінні охорони здоров'я Тернопільської області.

Це вже 9 смерть серед медиків з початку пандемії в Україні. Незадовго до смерті Галині Рудь виповнилося 57 років.

У КНП Шумської районної ради» Шумська центральна районна лікарня " Галина Рудь працювала з березня 1983 року. Її кар'єра почалася на посаді медсестри гінекологічного відділення, а потім перейшла працювати на посаду медсестри дерматовенеролога.

У Галини інфекція розвивалася дуже швидко. Їй стало погано кілька тижнів тому, після цього жінка звернулася в амбулаторію, а через тиждень її вже госпіталізували в інфекційне відділення. Через кілька днів медика, який віддав 36 років життя для порятунку пацієнтів не стало.

Нагадавши, Знай повідомляв, що коронавірус забрав життя 51-річного лікаря-судмедексперта з Шепетівки Сергія Кормілецького. Про втрату повідомив його колега-лікар-уролог Шепетівської ЦРЛ ігор Трофимчук.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також Знай писав, що на Тернопільщині коронавірус забрав життя ще одного священнослужителя. Молодий чоловік помер від ураження легень. У віці 44 років помер настоятель парафії Святих Апостолів Петра і Павла в Бережанах ігор Кожидло.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині за минулу добу зафіксували 18 смертей внаслідок коронавірусу.