На Тернопільщині жителі села Струсова показали центральній владі, як потрібно будувати і ремонтувати дороги. Вони всі разом взялися за Інструменти і будівельні матеріали, щоб залатати ями і вибоїни. Фото своєї роботи селяни опублікували у Facebook.

Активіст села ігор дзвінка розповів, що в роботі брали участь усі – діти, жінки та чоловіки. Він також зазначив, що всі учасники акції молодці. Людям вдалося відремонтувати 1 кілометр і 200 метрів дороги.

Також активіст розповів, що дорогу знищили проливні зливи, які влітку йшли в селі і в окрузі. Він зазначив, що їм надали якісний матеріал для засипки вибоїн.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в селі Суховоля, Володимирецького району, зібралися десятки водіїв, втомлених від труднощів через складний проїзд між селами Стара Рафалівка та поліці. Водії обурені неякісним асфальтом.

Також Знай писав, що мешканці вулиці Лучаківського у Тернополі вирішили давню проблему по-своєму. Вони провели ремонт дороги будівельним сміттям. Ями залатали, якщо це можна так назвати, плитами ДСП.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що після зняття з посади мера Чернівців Олексія Каспрука в місті почали вестися роботи з наведення порядку. Зокрема, почали вирішувати питання ремонту зруйнованих доріг. Роботи з відновлення асфальтового покриття, з вивезення сміття почалися не самі по собі.