На Донеччині проходить чемпіонат з пауерліфтингу, спортсмени з усієї України з'їхалися в невелике селище міського типу під Маріуполем, щоб показати свої сили. Нещодавно відмінні результати показали спортсменки з Чернівецької області, а зараз їм на зміну прийшли спортсмени з Тернопільщини.

28 липня один з тренерів спортивно-розважального комплексу» магніт " у Чорткові ігор Тимофій показав відмінний результат у класичному жимі. Спортсмен отримав бронзову нагороду завдяки тому, що йому підкорилися 147,5 кг.

Про перемогу тренера написали на сторінці спортивного комплексу «магніт». Вони привітали переможця і побажали йому нових перемог, максимуму витривалості і сили духу.

Варто нагадати, що 29 липня в Мангуші пройшли змагання, в яких брали участі жінки. Вони виконували класичний жим лежачи. У цій дисципліні призове місце посіла буковинка Тетяна Литвинюк. Вона представила вагову категорію 84кг + і посіла друге місце. Тренери Тетяни Сергій та Ірина Ізосімови. Про перемогу буковинки розповіли у Чернівецькій ОДА.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві молодий хлопець, який постраждав на Донбасі під час обстрілу, показав всю силу духу. Він втратив обидві ноги і руку, зміг переплисти Дніпро в Києві. За словами голови організації Сергія Раманова, хлопець посилено готувався до акції-тренувався в басейні. Однак друзі і знайомі підлітка хвилювалися, що він не подужає потужна течія Дніпра.

Нежавно Знай передавав, що спортсмен з Івано-Франківщини переміг на змаганнях з пауерліфтингу в Мангуші.