На Тернопільщині нагородили поліцейського за сумлінну службу та високий професіоналізм, а також за оперативність дій у пошуку безвісти зниклої дівчинки-підлітка. Нагороду з рук заступника начальника Нацполиции краю Степана Яцуха отримав інспектор Кінологічного центру ГУНП в Тернопільській області Андрій Заєць.

20 липня молодий лейтенант був в гостях у батьків і повертався зі Збаража у Тернопіль. По дорозі він побачив дівчину, яка сама йшла по узбіччю. Він не залишився осторонь і вирішив підійти і запитати чи потрібна їй допомога. Про це пише відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У ході розмови виявилося, що неповнолітня дівчина пішла з дому після сварки з батьками. Поліцейський доставив дівчину в обласний центр, де її пошуком активно займалися його колеги після звернення матері дівчини.

Це вже не перший випадок, коли молода людина рятує життя людини. У січні 2019 року він зі своїм чотириногим партнером Альфом розшукав в лісі жителя Монастырыського району Тернопільської області.

Варто відзначити, що нещодавно в Чернівцях поліція знайшла зниклу перед цим дівчину. Напередодні мати дівчини подзвонила в поліцію і розповіла, що її дочка пішла гуляти і не повернулася додому. Після проведення опитування її друзів стало відомо, що вона пішла до одного і вирішила там залишитися.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Чернівцях поліцейські розшукали зниклу дівчину-підлітка.

Знай повідомляв, що під Запоріжжям на курорті Азовського моря поліція розшукала трьох дітей.

Нещодавно Знай передавав, що в києві досі шукають 15-річного підлітка, який уешл з дому і не повернувся.