На Тернопільщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув молодий мотоцикліст. Подробиці розповіли «Суспільне новини».

В селі Улашківці Чортківського району розбився в ДТП 27-річний мотоцикліст. Про інцидент розповіла старший лікар зміни швидкої допомоги Олена Ласковец. Вона зазначила, що швидку на місце події викликали в 15:20. Однак лікарі не змогли врятувати людину.

Представник прес-служби поліції Тернопільської області Сергій Крета підтвердив інформацію про загибель молодого мотоцикліста в Тернопільській області. Очевидці розповіли правоохоронцям, що мотоцикліст їхав на великій швидкості вилетів з сідла мотоцикла. Після падіння мотоцикл протягнув свого вершника по дорозі ще кілька метрів. Причини аварії встановлюються слідчими.

Загинув мотоцикліст в Тернопільській області Фото: Нацполиция

Житель сусіднього села іване-Пусте Борщівського району Іван Ярема розповів, що неодноразово звертався до сільського голови і в поліцію з приводу аварійного відрізку дороги, де і сталася ця аварія.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Вчора підготував лист електронний на патрульну поліцію України щодо порушень вимог експлуатації дорожнього покриття і щодо невстановлення відповідних дорожніх знаків. Треба попереджали людей, що там ями на дорогах, які, згідно ДСТУ, більші, ніж допустимі. Відправив також лист в Облавтодор і лист також в Національну патрульну поліцію, щоб притягнули винних до відповідальності. І так склалося, що не встигли вони ще відреагувати, бо тільки вночі відправив, а сьогодні вже людина на смерть забилася, попала в яму".

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі молодого чоловіка обікрали прямо серед білого дня.

Також Знай повідомляв, що в Тернополі пяьный водій выхал на зустрічну смугу руху.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині згадують 10-річну принцесу, яку задушила мачуха і закопала в лісі.