Поки геймери в очікуванні виходу довгоочікуваного DLC для Cyberpunk 2077 стало відомо скільки воно може коштувати. Про це стало відомо після випадкового висвітлення ціни на сторінці гри у GOG, повідомляє telegram-канал GameStreetUA.

Гра Cyberpunk 2077 отримає довгоочікуване DLC The Phantom Liberty, яке коштуватиме геймерам досить круглу суму. Так, на сторінці гри в GOG стався витік, згідно з яким доповнення буде продаватися в Європі по 30 доларів.

Cyberpunk 2077, скріншот

The Phantom Liberty вже не знайти в магазині, адже помилку швидко виправили, втім, користувачі встигли зробити скріншот із ключовим артом та ймовірною вартістю майбутнього DLC.

Якщо цінник DLC не змінять, то він стане найвищим в історії студії CD Project RED. Наприклад, доповнення до гри "Відьмак 3" - "Кам'яні серця" та "Кров та вино" на старті продавалися в рази дешевше, за 9,99 та 19,99 євро відповідно.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

DLC The Phantom Libert має вийти у 2023 році, втім, точної дати наразі невідомо. Мабуть, якісь подробиці геймерам розкриють на Summer Game Fest 2023.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ігровий гігант Ubisoft не визнає україномовних творців контенту: "Маємо грати в ігри тільки російською".

Також наш портал інформував, що геймерам показали релізний трейлер DLC до Horizon Forbidden West: від епічності перехоплює дихання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, хорор Alan Wake 2 одразу на релізі отримає українську локалізацію: сайт уже "заговорив" солов'їною.