Щоденне використання смартфона може призвести до певних проблем у роботі, зокрема зменшення його продуктивності, як пришвидшити його функції.

Стало відомо, як за допомогою налаштувань змусити "рухатись" ваш смартфон. Як прискорити роботу Android, розповів ТехноФан. Також є можливість посилити сигнал мобільного зв'язку.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Примусовий рендерінг

Після увімкнення опції "Прискорити роботу GPU" смартфон почне використовувати графічний процесор, щоб рендерувати 2D елементи. після цього, якість анімації стануть плавнішими, а візуалізація інтерфейсу – швидшою.

Вимкнення анімації

Якщо вимкнути анімації перехід між екранами буде здійснюватися набагато швидше. Для цього потрібно перейти в "Параметри", потім "Анімація вікон/переходів" та вибрати параметр без анімації.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Автооновлення

Оновлювати програми краще вручну. Система може оновити програму до такої версії, яка вам не сподобається. Крім того, автооновлення може початися в будь-який час і сповільнити роботу смартфона в невідповідний момент.

Програми потрібно оновлювати, щоб отримати нові функції, покращити їх продуктивність або виправити виявлені помилки. Для цього на смартфоні Android відкрийте Google Play, натисніть на іконку свого профілю у верхньому правому куті, виберіть "Керування: додатки й пристрій", "Доступні оновлення" та "Оновити всі".

Нагадаємо, ми писали, що глава Мінцифри Федоров терміново звернувся до Sony, Microsoft та Valve Corporation.

Як повідомляв "Знай.ua" не спішіть відносити в ремонт: експерти показали, як почистити гніздо для зарядки смартфона.

Також "Знай.ua" інформував, тепер кожен може сісти за штурвал Ан-255 "Мрія": Microsoft Flight Simulator додав легендарний літак до ангару.