Технології розвиваються у шаленому темпі, нашим смартфонам приходиться обробляти велетенські обсяги інформації, відео, фото, безкінечні хмари повідомлень, тому яка б не була система та процесор, через певний час смартфон починає "підвисати".

Раніше розповсюдженим покращенням було закривати відкриті програми, щоб апарат запрацював на повну, але тепер у системі Android є особливість, яка дозволяє в автоматичному режимі скорочувати використання ресурсів згорнутими програмами. Про це пише ресурс itech ua.

Смартфон. Фото: скриншот з відео

Фахівці запевняють, що закриття програм лише в окремих випадках звільнить ресурси і продовжить роботу батареї. Також закриття однієї програми не дасть прискореної роботи іншої програми. Якщо часто закривати програми, пристрій почне працювати тільки інтенсивніше.

Android сам вміє розподіляти ресурси програм. Після функції Doze, яка дебютувала з Android 6, можна не переживати з приводу включених додатків. Функція автоматично обмежує доступ додатків до ресурсів смартфона та інтернет-трафіку.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Смартфон. Фото: скриншот з відео

Тобто тепер, для того, щоб зберегти заряд акумулятора та пришвидшити смартфон не треба закривати програми, адже під час чергового запуску, буде витрачено більше ресурсів на завантаження його на згадку. Воно запускатиметься довше, і витратить більше заряду батареї.

Нагадаємо, ми писали, що Дженсен Еклз продався росіянам у Atomic Heart: намагаються пролізти у світ і затягнути українців ідеалізацією "совку".

Як повідомляв "Знай.ua" ваш телефон не робить фотки та безкінечно висне і глючить? Пора звільнити пристрій від зайвого мотлоху.

Також "Знай.ua" інформував, що 4 простих способи зарядити телефон без світла: це простіше, ніж ви думаєте.