Російська гра Atomic Heart намагається завоювати прихильність у світовій геймер-спільноті, додавши українську локалізацію та українську мову в гру, проте українці насторожі, та застерігають інших не купуватися на дешеві трюки.

У мережі Twitter геймери жваво обговорюють намагання російської гри потрапити на світовий та ба, навіть український ринок. Українські користувачі показали, як цинічно діє пропаганда рф.

Кадр з російської гри. Фото: YouTube

Геймер під ніком "Ігрооборона" пише:

У російську гру atomic heart додали українську мову. Огидний крок студії mundfish на фоні агресії рф проти України та геноцидальної війни на знищення Українського народу, його мови і культури. Саме так гібридно і цинічно працює пропаганда рф. Не ведіться!

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Скриншот повідомлення, Twitter

Користувач OLDboi також зазначає, що вони (розробники гри) хочуть за будь-яку ціну затягнути українців у своє інфополе. У коментарях також зазначили, що росіяни, які намагаються видатися "хорошими" а такими не є (бо живі), винні у смертях українців так само, як і політичні лідери.

"Через велику кількість лайків та поширень цього твіту я впевнений, мандавошки з Мандфіш будуть читати реплаї. Так от, с*ки, я хочу, щоб ви знали, що ви такі ж відповідальні за смерті українців, як і ваші політичні лідери, як і солдати вашої окупаційної армії","Дівчинка з гогвардсу попросила дядю алкоголіка провести обряд декомунізації?", "Навпаки. Попросила КГБшника врятувати СРСР, якщо вірити опису гри", - написали у коменатрях.

Скриншот повідомлення, Twitter

Кадр з російської гри. Фото: YouTube

Також зазначили, що тепер і Дженсен Еклз (Дін з серіалу "Надприродне") вписався у рекламу рснявої пропагандистської гри "Atomic Heart".

Тепер і Дженсен Еклз (Дін з серіалу "Надприродне") вписався у рекламу рснявої пропагандистської гри "Atomic Heart", яка возвеличує СРСР (гра, не реклама) Ще й с*ки постібали Hogwarts Legacy. Тим часом ще Мік Ґордон пробує відбілити репутацію після роботи з рснею - написав твітер-користувач ПАДОН.

Скриншот повідомлення, Twitter

Нагадаємо, ми писали, що у Hogwarts Legacy знайшли Україну: незалежна з 1890 року.

Як повідомляв "Знай.ua" популярна гра Hades 2 після скандалу, таки вийде українською: розробники розшукують перекладача.

Також "Знай.ua" інформував, що ваш телефон не робить фотки та безкінечно висне і глючить? Пора звільнити пристрій від зайвого мотлоху.