Фентезійна рольова гра Hogwarts Legacy від Warner Bros. Games та розробників з Avalanche Software ще навіть офіційно не вийшла, а вже користується популярністю серед користувачів сервісу Steam. Користувачі помітили, що на мапі Україна там вже розміщена як європейська країна.

Український користувач похвалився знахідкою в Twitter.

Кадри Hogwarts Legacy. Фото: Twitter

Нормально, Україна це Європа ще з 1890-го #HogwartsLegacy - написав автор твіту.

Гравець зазначив, що в Hogwarts Legacy знають, що Україна це Європа ще з 1890 року. А користувачі відзначили, що на мапі навіть трішки захоплено території рф, і внесено до території України. Також подейкують, що в грі є міністерство магії України, яке слідкує за драконами, які жеруть козаків на чайках.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Як зазначають, офіційний реліз Hogwarts Legacy відбудеться лише 10 лютого, проте з 7-го числа проєкт вже доступний для тих, хто замовив розширене видання. Зважаючи на все, у магазині Valve таких набралося чимало.

Кадри Hogwarts Legacy. Фото: Twitter

Показник користувачів регулярно оновлюється і продовжує зростати. Враховуючи обмеженість бази користувача Hogwarts Legacy зараз, можна з упевненістю припустити, що з повноцінним релізом піковий онлайн напевно зросте ще більше.

Кадри Hogwarts Legacy. Фото: Twitter

Ранній доступ Hogwarts Legacy проходить на PC (Steam, EGS), PS5, Xbox Series X та S. Напередодні повноцінного запуску гра отримала високі оцінки в пресі та побила результат Cyberpunk 2077 за кількістю глядачів на Twitch.

Нагадаємо, ми писали, що популярна гра Hades 2 після скандалу, таки вийде українською: розробники розшукують перекладача.

Як повідомляв "Знай.ua", як правильно обрати карту пам'яті для смартфона: на що треба зважати при виборі.

Також "Знай.ua" інформував, Приват24 додав у додаток декілька новинок для комфорту: що стало доступним клієнтам.