Багато українців, які змогли скласти всі іспити та здобути права мріють про своє авто, але минають роки, і так люди залишаються пішоходами. Тільки сидячи в маршрутці або метро іноді мріють про особисту "ластівку".

Почнемо з того, що завжди можна з чогось почати, і вітчизняний (або радянський, як вам зручно) автопром у цьому може допомогти. Наприклад, легендарний Запорожець може коштувати взагалі 6 тисяч гривень.

Подумайте, ви просто відмовляєте собі у двомісячному бюджеті на шкідливі звички чи новий одяг, зате ви станете водієм. Це не казки, подібну пропозицію знайшли наші друзі з порталу Hyser.

На різних онлайн майданчиках, де продають вживані авто, можна знайти безліч пропозицій, такі як це:

Оголошення, скріншот: RST

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Один українець викликав посмішку у автомобілістів тим, що виставив на продаж свою "ластівку". Його пропозицією став старенький Запорожець у не дуже гарному стані. Однак цілком імовірно, що на нього знайдеться свій покупець, оскільки він продається лише за 6000 гривень.

Запорожець, скріншот: YouTube

"Немає АКБ і треба дивитися гальма. Ціна за готівку 5000 грн, без паперів обмін 500зелених, - написав автор в оголошенні.

Дивлячись на цей екземпляр зовсім не дивно, чому він так мало коштує. Можливо, він знайде свого потенційного власника, оскільки на сьогоднішній день є чимало ентузіастів, які готові купувати будь-які Запорожці, щоб їх модифікувати.

Нагадаємо, в Україні видаватимуть нові номерні знаки на автомобілі: що зміниться для власників.

Раніше повідомлялося, позбутися подряпин на лобовому склі: кілька дієвих порад.

Також, "Чебурашка", на яку ми заслужили: легендарний прототип "Жигулів", за яким робили улюблену "Таврію".