Українець перетворив свій автомобіль марки "Запорожець" на ефектний позашляховик. Про це стало відомо із повідомлень у соцмережах.

Як повідомляється, радянський автомобіль яскраво-червоного кольору отримав досить агресивний апгрейд, і це привернуло увагу користувачів мережі.

ЗАЗ-968 "Запорожець", скріншот з відео

"Двигун ваз 2106 карбюратор, на рідній коробці. Радіатор охолодження від Ниви стоїть спереду. Піч від ВАЗ. Передні гальма від Пріори. Передня підвіска частково вазовська. Кузов з порогами посилено. Сидіння від BMW e53. Фото проекту від нашого передплатника" , - підписали повідомлення його автори у соціальній мережі.

Автолюбителі оцінили результат переробки та зазначають, що він виглядає дуже незвично. Особливо виділяються великі задні колеса автомобіля. Салон, "пересаджений" від BMW, дозволяє відчути себе особливо комфортно.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Українці одразу ж розділилися на два протилежні табори: одні вважають, що це справжній шедевр, а інші впевнені, що автор просто даремно витратив сили та гроші.

Скрін, autosamodelka

"Дарма витрачені гроші і час", "Гармата!", "По бездоріжжю і на моноприводі рве і метає, напевно", "От же комусь зайнятися нічим", "Норм тема", "Машина звір, але колеса треба однакові все , якщо штурмувати бездоріжжя", "Круто", "Як був запорожцем, так їм і залишився даремно витрачався" , - не вгамовуються коментатори.

Нагадаємо, "Чебурашка", на яку ми заслужили: легендарний прототип "Жигулів", за яким робили улюблену "Таврію".

Раніше ми повідомляли, що це не машина – це монстр: найкращі модифікації легендарної "Таврії", які хочуть купити українці навіть сьогодні .