Під час аварійних чи планових відключень світла українці часто залишаються без зв'язку, коли телефон виявляється не зарядженим. У таких випадках допоможуть наступні поради.

Українцям розповіли, що є кілька справді робочих способів зарядити смартфон навіть за повного блекауту. Зробити це простіше, ніж багато хто припускає.

Водночас українців застерігають не залишати смартфони підключеними до мережі на ніч. Адже останнім часом багато українців стали встановлювати свої пристрої на цілодобову зарядку

Як зарядити телефон без світла

1. Вам знадобляться кабель USB і ноутбук. У цьому випадку батареї ноутбука для заряджання телефона цілком вистачить. Важлива наявність необхідних роз'ємів і щоб рівень заряду пристрою збільшувався без екстремальних стрибків. Хоча швидко це зробити не вийде, але коли дуже необхідний мобільний зв'язок, цей спосіб вас виручить.

Мобільний зв'язок, фото freeradio

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

2. Ним можуть користатися власники авто. Використайте адаптер USB-кабелю, який підійде до вашого пристрою. Завдяки цьому способу вдасться досить швидко зарядити смартфон.

3. На ринку давно існують просунуті зарядні пристрої, які здатні заряджатися від сонячної енергії. І саме вони виручать вас при неможливості під'єднатися до мережі через розетку або через відсутність світла.

4. Цей варіант допоможе зарядити гаджет кілька разів, а то й більше. Залежно від місткості павербанк здатний забезпечити кілька циклів зарядки смартфона або ноутбука. Проте у цьому разі його завжди потрібно мати зарядженим.

Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел

Нагадаємо, овочі борщового набору подорожчали знову: як часто українці зможуть варити улюблену страву

Як повідомляв "Знай.ua", заплатять у 8 разів більше: українцям перерахували доставку газу

Також "Знай.ua" писав, знову подорожчання? Якими будуть ціни на овочі та фрукти навесні