Стало відомо про те, яких помилок припускаються люди при зарядці свого телефону. Не тільки псує батарею, але й може загрожувати вашому життю.

Останнім часом виробники смартфонів роблять їх вкрай надійними, але при цьому їхня подальша заміна коштує дуже дорого. І це варто згадувати щоразу, коли ви збираєтеся поставити його на зарядку.

Смартфон. Фото: Youtube

Більшість користувачів дуже рідко замислюються про це доти, доки не прийдуть перші проблеми.

Насамперед варто звертати увагу на те, якою зарядкою ви це робите. Якщо це китайська копія, як найчастіше і буває, ви робите відразу кілька кроків до зміни акумулятора. Довго ви не протримаєте, і в результаті доведеться змінювати зарядку або батарею. Можливо і зовсім телефон.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Смартфон. Фото: скрін youtube

Важливу роль грає кабель, оскільки він грає роль процесі передачі енергії, і може стати винуватцем короткого замикання. Найкраще використовувати завжди оригінальні компоненти.

Другий момент. Багато хто вважає, що краще заряджати свій смартфон з моменту, як надходить спеціальне повідомлення про те, що залишилося, наприклад, 20% заряду. Проте, є й ті, хто вважає, що треба розряджати його до кінця. Це міф, що не працює.

Експерти вважають, що оптимальний відсоток коливається у діапазоні від 20% до 80%. Якщо ви заряджатимете смартфон завжди до 100%, а потім розряджатимете до 0%, тоді вам це загрожує до проблем. Прийде змінювати акумулятор.

Смартфон / скріншот з відео

Також дуже радиться не користуватися смартфоном у той час, коли він заряджається. Займіться іншими справами, але не чіпайте його.

А ще ігри або перегляд відео під час заряджання дуже шкідливі, тому що це призводить до спотворення циклів заряджання та змушує батарею смартфона сильно нагріватися.

Як швидко і легко позбутися слідів дезодоранту на одязі: потрібні кошти знайдуться в кожному будинку

Раніше повідомлялося, що забудьте про молоко та воду: на чому ще можна варити крупи - несподівані альтернативи

Також, як відмити пластикові контейнери для їжі за допомогою копійчаного засобу: є у кожної господині