У Twitter гравець Hades 2 повідомив, що завдяки постійним запитам про українську мову, розробники почали шукати перекладача.

Користувач соцмережі Twitter, Fella Відьмак Галицький, поділився гарною новиною, завдяки постійному нагадуванню про українську розкладку в грі, розробники вирішили перекласти свій шедевр українською. Раніше вони оголосили, що зроблять переклад на російську.

Скрин з гри Hades. Фото: Youtube

От хтось сміється, хтось сумнівається, а я ходив сьогодні під пост Supergiant Games просити українську локалізацію до Hades 2. І знаєте що? А ось вони вже шукають перекладачів також і для Української локалізації. Борітеся - поборете. - написав Fella.

Скрин повідомлення. Фото: Twitter

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також він подякував розробникам в окремому твіті.

Дякую Supergiant Games за те, що почули голоси української спільноти, спільноти, частиною якої я є. Не можу дочекатися Hades 2! Я люблю Hades, і тепер я радий грати в продовження рідною мовою! шикарно!

Раніше студія Supergiant Games оголосила, що в її очікуваній грі з'явиться російська мова. Це обурило українських користувачів, яким не сподобалася наявність локалізації держави-агресора. При цьому переводити проєкт на українську розробники спочатку не збиралися.

Нагадаємо, ми писали, що українці повстали проти CD Projekt Red, яка заграє з росіянами: ніяких Witcher 3 та Cyberpunk 2077

Як повідомляв "Знай.ua", компанія UPG прорвалася на ринок Польщі: "стирчать вуха" сина Лукашенка та білоруського олігарха Миколи Вороб'я.

Також "Знай.ua" інформував, що хоробро бився за Україну до останнього: не стало розробника культової гри S.T.A.L.K.E.R.